Om mig

2019 började jag på allvar att intressera mig för de möjligheter som finns att tjäna pengar genom att jobba på distans via nätet. Jag upptäckte att det var relativt lätt att hitta jobb som frilansskribent och bestämde mig för att prova på. Jag fattade snabbt tycke för sättet att arbeta och började att acceptera uppdrag vid sidan om mitt vanliga heltidsjobb.

En av de saker jag uppkattar med skribentjobbet är att det är väldigt berikande. Genom att utföra skrivjobb åt olika kunder har jag fått upp ögonen för saker som SEO, affiliate marketing, content marketing och att skriva texter för webben överlag. Det har dessutom inspirerat mig att starta lite egna hemsidor, som bloggen här på contentskribent.se till exempel.

Jag älskar att ha många bollar i luften och prova på nya saker, vilket också är en stor fördel med att jobba som content-skribent; du vet aldrig vilken typ av texter du kommer att få skriva. Det kan stundtals vara väldigt allmänbildande och man lär sig mycket genom att göra research och skriva om olika saker.

Nu ser jag fram emot ännu fler utmaningar och nya projekt inför 2020!